Selecteer een pagina

Over Promedico

Kernwaarden

Waar wij voor staan

Open

Open vertaalt zich naar een open houding, want we zien het belang van openheid in de zorg: openheid tussen leveranciers, open systemen, open koppelvlakken en open gegevensuitwisseling. We leveren zelf open systemen, stimuleren landelijk openheid en doen dit met een open uitnodiging aan anderen om samen met ons de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Samen

Samen verwijst naar samenwerken, -doen en –ontwikkelen. Onze visie is dat samenwerking noodzakelijk is voor optimale zorg. Hiermee doelen we op samenwerking met concurrenten, met gebruikers en samenwerking tussen zorgverleners onderling. Samen tillen we de zorg naar een hoger niveau.

Persoonlijk

Gaat over persoonlijke zorg op maat. Wij faciliteren onze klanten zo, dat zij ieder aan iedere patiënt op het individu afgestemde zorg kunnen bieden. Persoonlijk uit zich in de relaties met onze klanten, partners en medewerkers. Wij zijn daarnaast persoonlijk betrokken bij de zorg en onze gebruikers want wij zijn van de zorg voor de zorg.

werken bij

Recente vacatures

 • Test Engineer/ Test Automatiseerder

  • Winthontlaan 6, 3526 KV Utrecht, Netherlands
  • Gepubliceerd op 7 dagen ago

  Als Test Engineer binnen het Promedico-ASP team lever je een belangrijke bijdrage aan het vernieuwen en onderhouden van deze webapplicatie. Je werkt hiervoor samen met je collega’s in multidisciplinaire (devops) scrumteams. Jij bent iemand die automatisch testen essentieel vindt. Je draagt van design tot deployment actief bij aan het product. Je hebt oog voor continue verbeteringen, zowel met betrekking tot de applicatie als tot de manier waarop we werken. Je bent daarbij nieuwsgierig naar trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied zoals security testing, CI/CD-pipelines, AI, gaat altijd voor vakmanschap en hebt plezier in het bouwen van innovatieve oplossingen voor onze gebruikers.

 • Full Stack Data Specialist

  • Winthontlaan 6, 3526 KV Utrecht, Netherlands
  • Gepubliceerd op 7 dagen ago

  Als Data Specialist werk je in een gespecialiseerd scrumteam aan de ontwikkeling van onze Data Migratie software, die ervoor zorgt dat nieuwe klanten direct na de overstap toegang hebben tot de volledige patiëntendossiers en veilig aan de slag kunnen. Daarnaast ben je betrokken bij het beschikbaar stellen van de gegevens in verschillende vormen, zoals de datawarehouses die we aan onze klanten beschikbaar gaan stellen. Je werkt daarbij nauw samen met de teams die onze primaire zorgsystemen snel ontwikkelen en uitbreiden. Dit geeft je ook de mogelijkheid om kennis te maken met OutSystems, een van de toonaangevende LowCode-ontwikkelplatformen, en Business Intelligence Software.

De samenleving verandert. De kwaliteit, toegankelijkheid, bemensing en betaalbaarheid van zorg staan onder druk. De digitalisering neemt toe. En de burger? Die wordt geacht zelfredzamer te zijn en voert steeds meer de regie over de eigen gezondheid. Dat vraagt om een andere manier van kijken naar gezondheid en zorg. En om een ander digitaal landschap, met ICT als enabler van hoogwaardige geïntegreerde zorg. Samen met zorgverleners en partners bouwt de Promedico Groep aan een open, geïntegreerd zorglandschap, op basis van een landelijke infrastructuur. 

Missie

Beter voor iedereen: dat is waar wij voor staan. Door het ontwikkelen en leveren van lenige toekomstgerichte software-oplossingen en een optimale service zorgt de Promedico Groep voor het verbinden van de zorg rondom de patiënt vanuit de eerste lijn. Beter voor de patiënt, de zorgverlener, de maatschappij en onze medewerkers.

Visie

Geïntegreerde zorg mogelijk maken. Dat is onze visie. Want geïntegreerde zorg is de sleutel tot samenwerking en participatie en daarmee tot optimale zorg. We ontwikkelen de hiervoor benodigde (ICT-)oplossingen. Daarnaast dragen we landelijk bij aan verschillende samenwerkingen en initiatieven om de gegevensuitwisseling en samenwerking (geïntegreerde zorg) in heel Nederland naar een hoger niveau te tillen.