Selecteer een pagina

Over Promedico

Kernwaarden

Waar wij voor staan

Open

Open vertaalt zich naar een open houding, want we zien het belang van openheid in de zorg: openheid tussen leveranciers, open systemen, open koppelvlakken en open gegevensuitwisseling. We leveren zelf open systemen, stimuleren landelijk openheid en doen dit met een open uitnodiging aan anderen om samen met ons de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Samen

Samen verwijst naar samenwerken, -doen en –ontwikkelen. Onze visie is dat samenwerking noodzakelijk is voor optimale zorg. Hiermee doelen we op samenwerking met concurrenten, met gebruikers en samenwerking tussen zorgverleners onderling. Samen tillen we de zorg naar een hoger niveau.

Persoonlijk

Gaat over persoonlijke zorg op maat. Wij faciliteren onze klanten zo, dat zij ieder aan iedere patiënt op het individu afgestemde zorg kunnen bieden. Persoonlijk uit zich in de relaties met onze klanten, partners en medewerkers. Wij zijn daarnaast persoonlijk betrokken bij de zorg en onze gebruikers want wij zijn van de zorg voor de zorg.

werken bij

Recente vacatures

 • Scrum Master

  • Winthontlaan 6, 3526 KV Utrecht, Netherlands
  • Gepubliceerd op 4 weken ago

  As Scrum Master at Promedico you work on a pioneering ICT solution for the Dutch healthcare market. This extensive and complex application is being developed with OutSystems, one of the leading low code devops platforms. When it comes to bringing solutions to the first line health care, we prefer to set the standard instead of following it, thus retaining our position at the forefront of innovation.

 • Test Engineer/ Test Automatiseerder

  • Winthontlaan 6, 3526 KV Utrecht, Netherlands
  • Gepubliceerd op 4 weken ago

  Als tester werk je mee aan de Promedico HealthSuite, een gloednieuwe baanbrekende ICT-oplossing voor de Nederlandse zorgmarkt. Deze uitgebreide en complexe applicatie wordt ontwikkeld met Java en OutSystems, een van de toonaangevende low code devops platformen. Als het gaat om het brengen van oplossingen naar de eerstelijns gezondheidszorg, stellen we liever de norm dan dat we die volgen, zodat we ons productleiderschap blijven tonen.

De samenleving verandert. De kwaliteit, toegankelijkheid, bemensing en betaalbaarheid van zorg staan onder druk. De digitalisering neemt toe. En de burger? Die wordt geacht zelfredzamer te zijn en voert steeds meer de regie over de eigen gezondheid. Dat vraagt om een andere manier van kijken naar gezondheid en zorg. En om een ander digitaal landschap, met ICT als enabler van hoogwaardige geïntegreerde zorg. Samen met zorgverleners en partners bouwt de Promedico Groep aan een open, geïntegreerd zorglandschap, op basis van een landelijke infrastructuur. 

Missie

Beter voor iedereen: dat is waar wij voor staan. Door het ontwikkelen en leveren van lenige toekomstgerichte software-oplossingen en een optimale service zorgt de Promedico Groep voor het verbinden van de zorg rondom de patiënt vanuit de eerste lijn. Beter voor de patiënt, de zorgverlener, de maatschappij en onze medewerkers.

Visie

Geïntegreerde zorg mogelijk maken. Dat is onze visie. Want geïntegreerde zorg is de sleutel tot samenwerking en participatie en daarmee tot optimale zorg. We ontwikkelen de hiervoor benodigde (ICT-)oplossingen. Daarnaast dragen we landelijk bij aan verschillende samenwerkingen en initiatieven om de gegevensuitwisseling en samenwerking (geïntegreerde zorg) in heel Nederland naar een hoger niveau te tillen.