Selecteer een pagina

Over Promedico

Kernwaarden

Waar wij voor staan

Open

Open vertaalt zich naar een open houding, want we zien het belang van openheid in de zorg: openheid tussen leveranciers, open systemen, open koppelvlakken en open gegevensuitwisseling. We leveren zelf open systemen, stimuleren landelijk openheid en doen dit met een open uitnodiging aan anderen om samen met ons de zorg naar een hoger niveau te tillen.

Samen

Samen verwijst naar samenwerken, -doen en –ontwikkelen. Onze visie is dat samenwerking noodzakelijk is voor optimale zorg. Hiermee doelen we op samenwerking met concurrenten, met gebruikers en samenwerking tussen zorgverleners onderling. Samen tillen we de zorg naar een hoger niveau.

Persoonlijk

Gaat over persoonlijke zorg op maat. Wij faciliteren onze klanten zo, dat zij ieder aan iedere patiënt op het individu afgestemde zorg kunnen bieden. Persoonlijk uit zich in de relaties met onze klanten, partners en medewerkers. Wij zijn daarnaast persoonlijk betrokken bij de zorg en onze gebruikers want wij zijn van de zorg voor de zorg.

werken bij

Recente vacatures

 • Projectmanager

  • Winthontlaan 6, 3526 KV Utrecht, Nederland
  • Gepubliceerd op 3 dagen geleden

  Als Projectmanager rapporteer je aan de manager Customer Success en ben je verantwoordelijk voor diverse projecten binnen de Promedico ICT organisatie. Die organisatie bestaat uit verschillende consultancy teams, beheer, ICT en klantondersteuning. Als projectmanager krijg je de verantwoordelijkheid voor het realiseren van diverse projecten, binnen “Scope, tijd, geld en middelen”; per project maak je een plan inclusief begroting, vorm je een projectteam en rapporteer je over voortgang en resultaten. Je bewaakt actief deliverables en mijlpalen, verzorgt de projectadministratie en neemt zelfstandig besluiten binnen de gestelde kaders. Je zorgt voor een adequaat maandelijks projectendashboard en weet ook tussentijds op het juiste niveau te communiceren.

 • Allround Marketeer

  • Winthontlaan 6, 3526 KV Utrecht, Nederland
  • Gepubliceerd op 5 dagen geleden

  We zijn op zoek naar een enthousiaste marketeer die bruist van de energie en vol zit met goede ideeën. Je krijgt bij Promedico volop de ruimte om te leren, beter te worden en dus te groeien in je vak. Je bent onderdeel van het sales- & marketingteam en ondersteunt bij het behalen van de bedrijfsresultaten van Promedico. Samen met sales bepaal je de marketingondersteuning, maar werk je vooral aan de nieuwe plannen van Promedico op gebied van futureproof healthcare en het marketingaspect dat hierbij komt kijken. Hier vertellen we je graag meer over als je bij ons op gesprek komt.

De samenleving verandert. De kwaliteit, toegankelijkheid, bemensing en betaalbaarheid van zorg staan onder druk. De digitalisering neemt toe. En de burger? Die wordt geacht zelfredzamer te zijn en voert steeds meer de regie over de eigen gezondheid. Dat vraagt om een andere manier van kijken naar gezondheid en zorg. En om een ander digitaal landschap, met ICT als enabler van hoogwaardige geïntegreerde zorg. Samen met zorgverleners en partners bouwt de Promedico Groep aan een open, geïntegreerd zorglandschap, op basis van een landelijke infrastructuur. 

Missie

Beter voor iedereen: dat is waar wij voor staan. Door het ontwikkelen en leveren van lenige toekomstgerichte software-oplossingen en een optimale service zorgt de Promedico Groep voor het verbinden van de zorg rondom de patiënt vanuit de eerste lijn. Beter voor de patiënt, de zorgverlener, de maatschappij en onze medewerkers.

Visie

Geïntegreerde zorg mogelijk maken. Dat is onze visie. Want geïntegreerde zorg is de sleutel tot samenwerking en participatie en daarmee tot optimale zorg. We ontwikkelen de hiervoor benodigde (ICT-)oplossingen. Daarnaast dragen we landelijk bij aan verschillende samenwerkingen en initiatieven om de gegevensuitwisseling en samenwerking (geïntegreerde zorg) in heel Nederland naar een hoger niveau te tillen.